Gezondheidsbed Vigen

Massage is een andere vorm van aanraking. Onlangs is door Vigen een speciaal bed ontwikkeld dat is gebaseerd op de oosterse kijk op gezondheid.
Het Vigen gezondheidsbed combineert massage met diepwerkende infrarood warmte en acupressuur. Dit gezond-heidsbed kan in combinatie met haptotherapie zeer positief werken en bijdragen aan een verhoogde vitaliteit.

Bij vitaliteitsproblemen zijn vaak blokkades ontstaan die de energie-doorstroming belemmeren. Deze blokkades vormen zich vaak in nek en rug en kunnen ook pijnklachten veroorzaken.
Het gezondheidsbed pakt de kern van de blokkade aan, zodat de energie weer kan stromen, de pijn verdwijnt en nieuwe vitaliteit ontstaat. Het gezondheidsbed heeft niet alleen genoemde lichamelijke effecten, maar verhoogt ook de geestelijke concentratie en versterkt het immuunsysteem.

Nu nieuw in de praktijk!  
Als enige haptotherapiepraktijk in Nederland biedt mijn praktijk nu het gezondheidsbed als aanvulling op het reguliere hapto­therapie-aanbod.
Het gezondheidsbed kan in combinatie met haptotherapie worden toegepast, maar het is ook mogelijk een sessie alleen voor het gezondheidsbed af te spreken.

Belangstelling?    
Voor meer informatie of het maken van een
afspraak: 030 - 271.37.12
Contra-indicaties: Het Vigen gezondheidsbed is niet geschikt als je zwanger bent, als je een pacemaker hebt of binnen zes weken na een operatie. Bij twijfel adviseer ik je om altijd eerst een arts te raadplegen.